Новини

КРИНА подкрепи шеф Силвена Роу в благородна каузаВ месеца на най-българския празник 24 май експертът по биохакинг шеф Силвена Роу стартира благотворителна инициатива, свързана със запазване на българските кулинарни традиции. Тя подари 70 копия от най-новата си книга „У ДОМА“ на 35 читалища из цялата страна, откъдето могат да стигнат до домовете на още повече български семейства.

Страниците на книгата са изпълнени с достъпни традиционни рецепти, съобразени със съвременния начин на здравословно хранене. Добавени са и авторски, и екзотични приятни изненади за семейната трапеза. За целта са използвани добре познати продукти на марката КРИНА.

„С книгата си „У ДОМА“ искам да повдигна нивото на култура на хранене на българите и да им припомня, че в България имаме чудесни хранителни продукти, особено варива и зърнени култури, които експертите по здравословно хранене неслучайно наричат „суперхрани“, споделя шеф Роу. В качеството си на неин партньор, КРИНА подкрепя напълно каузата за по-широко разпространение на здравословния начин на хранене и връщане на класическите нашенски продукти на семейната трапеза.
Новини