La Garone е специалната ни марка за натурални, пълноценни зърнени храни. В нея сме събрали популярни зърна и семена без допълнителни добавки и подобрители на вкуса, както и традиционни зърнени култури с високо качество.

Зърна и семена

В основното портфолио на марката La Garone ще откриете натурални зърна и семена като: български лимец, овесени ядки, чиа, ленено семе, киноа, просо, амарант, елда.

Мюсли La Garone

В тази линия предлагаме разнообразие от мюсли по авторски рецепти, съобразени изцяло с правилата за модерно здравословно хранене. Вариантите са насочени към потребители с различни предпочитания и нужди: кето мюсли, мюсли без глутен, мюсли с повишено съдържание на протеини и с различни вкусове.

Макарони без глутен

Разработваме и произвеждаме висококачествени безглутенови макарони от различни суровини – ориз, елда, царевица, просо, киноа, чиа.

Сертифицирани соеви продукти Vitabel

В линията Vitabel предлагаме гранулирани растителни протеини от пшеница и соя, подходящи за приготвяне на различни ястия. Те съдържат до 74% чист протеин, без ГМО, и носят гаранциите на международната асоциация „Дунавска соя" (Donau Soja).

СЕРИИ
  • Мюсли
  • Зърна и семена
  • Витабел протеини
  • Макарони без глутен
Работим с внимание към детайла и проверяваме всяка съставка
Топ продукти и иновации


Ние ще се погрижим за сутрешната ви порция протеин.
Идеална пропорция между мазнини, белтъци и въглехидрати. Комбинирайте с животинска сметана за отличен Кето резултат.