KRINA
LA GARONE
PASSIFLORA
С марката Krina произвеждаме и пакетираме онези храни, които всяко семейство обича и без които българската кухня не може – ориз, боб и леща. С Krina може да приготвите любимите пълнени чушки, японско суши или италианско ризото. Защото оризът има безкрайно много лица и ние предлагаме голяма част от многообразните му видове.

Krina може да вдъхнови всеки готвач. За начинаещите имаме прости рецепти и ценни съвети. За суперзаетите – специални предложения, които стават за минути. За кулинарите внасяме императорски ориз, голям приятел на морските дарове. За здравословно готвещите имаме пълнозърнест, а за всяко семейство създадохме ориз Баланс.

Част от нашите продукти произвеждаме тук, в България, други внасяме от различни точки на света – от Канада до Австралия, през Етиопия, Камбоджа и Киргизстан. Имаме ориз и боб от Египет, от Перу и кафява захар от остров Мавриций. Когато се срещаме с нашите чуждестранни партньори, винаги откриваме и опитваме нови и нови разновидности на ориза, затова не спираме да предлагаме на пазара непознати за България продукти. Казват, че да си приготвиш един червен ориз с аромат на кокос си е въображаемо пътуване до екзотичен остров – не е ли така?

www.krina.eu
СЕРИИ
Natural Choice
Имало едно време
Balance
Exotic Line
Risotto
Easy Cook
Paella
Economy Pack
Boil in Back
Bio
Старомодно сладко
Работим здраво и това винаги дава резултати
Топ продукти и иновации


Иновация в съхранението
Използвайте удобния стикер за лесно съхранение, за да не се разпилее продукта в шкафа.
Сезонната ни серия Имало едно време може да намерите в над 3 000 магазина в България
Разкрий тайната на Императора с Биляна Йотовска
La Garone e серия зърнени култури и семена, мюсли, макарони без глутен и гранулирани растителни протеини, които може да намерите на достъпна цена в супермаркета.

Нашите предци са получавали здраве и енергия от природата, благодарение на голямата сила, скрита в малките зрънца и семена. Някои от тях са наричани със символични имена – „храна на бягащия" (чиа), „неугасващо цвете" (амарант) и „кралица на зрънцата" (киноа) – и са почитани като свещени през годините. Други, като житото на траките, познато като лимец, са забравени по време на индустриализацията и реабилитирани в наши дни.

Днес тенденциите в храненето се определят от нутриционисти, фитнес инструктори и диетолози. След бума на добавките в кутийки започна новата вълна на връщане към природата и естествената храна, без допълнителни добавки и подобрители на вкуса, носеща силата на земята.

Хранителните качества на зърнените храни и варивата са оценени и от Организацията по прехрана и земеделие (FAO) към ООН. Осъзнавайки важността и хранителната сила на тези продукти, организацията обявява 2013 г. за Международна година на киноата, а през 2016 г. се чества Международната година на варивата. Организирани са множество информационни събития, фестивали и активности за разпространяване на древните знания за качествата на зърнените култури.

Продуктите La Garone разказват хилядолетната история на зърнените храни и пренасят мъдростта за храненето на древни цивилизации в съвременното ежедневие.


www.lagarone.eu
СЕРИИ
La Garone мюсли
La Garone зърна и семена
La Garone Витабел гранулати
La Garone Макарони
Работим с внимание към детайла и проверяваме всяка съставка
Топ продукти и иновации


Спортувайте активно
Ние ще се погрижим за сутрешната ви порция протеин.
La Garone може да намерите големите хранителни магазини.
Опитайте нашите авторски рецепти мюсли, изготвени с внимание към всяка съставка и задълбочени изседвания на последните здравословни тенденции.
Търсете лимитираната ни серия мюсли Summer само през летния сезон!
Като любители на храната и запалени пътешественици споделяме с вас нашето кулинарно приключение, наречено Passiflora.

Започнахме от о. Мавриций – райско кътче, разположено в Индийския океан, където, освен невероятната природа, може да се насладите и на сочни стръкове захарна тръстика. От нея местното население произвежда ароматна нерафинирана захар с различна консистенция – от тъмно кафявата наситена захар Меласа през златистата тръстикова захар до светлата пудра. Преминахме през зелената Индонезия, където открихме екзотичната захар, произведена от цветовете на кокосовата палма.

Установихме, че индийците са едни от най-големите производители на органична захар, която опитахме и много ни хареса.

Завръщайки се в Европа, посетихме уютните винтидж сладкарници в Белгия, където ни сервираха кафето с едри, кафяви, бляскави кристали с лек вкус на карамел.

И, за да не стане приключението ни твърде сладко, започнахме да откриваме и естествени, солени вкусове.

Достигнахме Хималаите, откъдето донесохме розови кристалчета хималайска сол.

Продължихме към Тунис, откъдето донесохме натуралната морска сол от топлото Средиземно море.

Така оформихме нашата оригинална колекция захар и сол и я нарекохме Passiflora (страстно цвете) в чест на любовта ни към храната и пътешествията.

Вълнуващото ни пътешествие продължава и днес. Опитваме нови вкусове, които съвсем скоро ще споделим с вас. Ще се радваме да се присъедините.

www.passiflorabrand.eu
СЕРИИ
а
Passiflora сол
Passiflora захар
Оригинална колекция натурална захар и сол
Топ продукти и иновации


Щипка вкус от полите на Хималайте
Разнообразете менюто си с ефектно подбраната ни колекция сол.
Пасифлора може да намерите в големите хранителни магазини в страната.
Оригинална колекция нерафинирана и натурална захар, подбрана от най-отдалечените кътчета на света.
Ново! Захар от изсушени и смлени фурми.