Krina е първата марка, която стартирахме през далечната 2003 година. Днес тя е отлично разпознаваема на българския пазар, а портфолиото ѝ включва над 150 артикула. Това огромно разнообразие от основни хранителни продукти е организирано в традиционни и екзотични серии, насочени към различни аудитории. Стараем се да покрием всички ниши на пазара на зърнени и бобови култури.

Продукти Krina

Ориз

Като един от най-големите производители на ориз в региона на Балканите, в СУИКО можем да предложим богато разнообразие от ориз – собствено производство и внос от различни краища на света. В портфолиото ни се предлагат над 30 артикула с местен или екзотичен произход: дългозърнест ориз, среднозърнест ориз, кръглозърнест ориз, ориз Басмати, пълнозърнест ориз (карго), полиран ориз (камолино), бланширан ориз, български ориз собствено производство, императорски черен ориз, оригинален испански ориз Бомба, ориз за суши, ориз за ризото Арборио, червен ориз, ориз Суши, ориз Жасмин и т.н.

Иновативен продукт: ориз Баланс

Частично пълнозърнест ориз Баланс е иновативен продукт, внимателно разработен от нашите специалисти. Той предлага перфектно съотношение между деликатния вкус на белия и здравословните качества на кафявия ориз, за да откликне на нуждите на съвременния човек от полезна, бърза за приготвяне и вкусна храна.

Боб

В портфолиото на Krina поддържаме голямо разнообразие от боб с различен произход и вид. Можем да предложим боб с бъбрековидна или квадратна форма, дългозърнест боб, дребен, среден, едър, гигант или салатен боб. В сериите ни влизат и бял боб, шарен боб, черен боб, червен боб, боб Мунг, черно око.

Новаторски продукт: Белен боб

Екипът на СУИКО разработи новаторския продукт Белен боб, изключително подходящ за съвременния бърз, но здравословен начин на живот. Благодарение на премахването на твърдата външна люспа, времето за приготвяне на ястията с боб се намалява, като едновременно с това се повишава храносмилателната им поносимост. При производството на белен боб не се използват химически технологии, което го прави още по-подходящ за семейната трапеза.

Леща

В продуктовата линия пакетирана леща Krina са включени сортове с различен произход и вид: българска леща, френска леща, белена фина леща, леща Белуга и др.

Зърна и варива

Под марката Krina предлагаме и пакетирани зърнени култури и варива, известни по цял свят: булгур, различни видове грис, твърда пшеница, киноа, нахут, елда, царевица и др.

Други продукти с марката Krina

Портфолиото на марката включва още няколко вида основни хранителни продукти като кристална захар, пудра захар, тръстикова захар, бяла йодирана сол, юфка с традиционен вкус, консервирани продукти.

Авторските миксове Krina съдържат комбинации от зърнени култури или варива, сушени зеленчуци и подправки. Те са незаменимо улеснение при приготвяне на популярни ястия и гарантират винаги еднакво съвършен вкус.

Серии Krina

Серия Natural Choice

В основната серия Krina Natural Choice включваме огромно разнообразие от пакетиран ориз, боб, леща, варива и зърнени култури, произведени в различни държави. Опаковките имат добавен стикер за лесно затваряне и съхранение на останалия в пакета продукт.

Серия „Имало едно време…"

Лимитираната серия „Имало едно време…" на Krina ще ви запознае с вкусовете на традиционното българско земеделие. Пакетираме само продукти с гарантирано местен произход, които пазят оригиналният вкус на българския боб, леща и ориз.

Серия „Био"
В био серията на Krina предлагаме пакетирани ориз, боб, леща, елда и тръстикова захар. Всички храни притежават сертификат за биологично земеделие по Регламент (ЕС) 2018/848.

Разгледайте подробно всички серии продукти на страницата на Krina.
СЕРИИ
  • Natural Choice
  • Имало едно време
  • Balance
  • Arborio
  • Risotto
  • Paella
  • Economy Pack
  • Boil in Bag
  • Bio
  • Старомодно сладко
Работим здраво и това винаги дава резултати
Топ продукти и иновации


Използвайте удобния стикер за лесно съхранение, за да не се разпилее продукта в шкафа.
С иновативната ни технология за белене на боб създаваме продукт, с който можете да сготвите боб за 30 минути!