КРИНА
LA GARONE
PASSIFLORA
С марката Krina произвеждаме и пакетираме онези храни, които всяко семейство обича и без които българската кухня не може – ориз, боб и леща. С Krina може да приготвите любимите пълнени чушки, японско суши или италианско ризото. Защото оризът има безкрайно много лица и ние предлагаме голяма част от многообразните му видове.

Krina може да вдъхнови всеки готвач. За начинаещите имаме прости рецепти и ценни съвети. За суперзаетите – специални предложения, които стават за минути. За кулинарите внасяме императорски ориз, голям приятел на морските дарове. За здравословно готвещите имаме пълнозърнест, а за всяко семейство създадохме ориз Баланс.

Част от нашите продукти произвеждаме тук, в България, други внасяме от различни точки на света – от Канада до Австралия, през Етиопия, Камбоджа и Киргизстан. Имаме ориз и боб от Египет, киноа от Перу и кафява захар от остров Мавриций. Когато се срещаме с нашите чуждестранни партньори, винаги откриваме и опитваме нови и нови разновидности на ориза, затова не спираме да предлагаме на пазара непознати за България продукти. Казват, че да си приготвиш един червен ориз с аромат на кокос си е въображаемо пътуване до екзотичен остров – не е ли така?

www.krina.eu
СЕРИИ
Natural Choice
Имало едно време
Balance
Arborio
Risotto
Easy Cook
Paella
Economy Pack
Boil in Bag
Bio
Старомодно сладко