Социално
Като семейна компания вярваме, че заедно можем да постигнем повече отколкото сами.

Знаейки колко е трудно да започнеш от "нулата" споделяме опит, идеи и средства за преодоляване на трудни ситуации.

Затова подкрепяме социално-отговорни кампании, които докосват сърцата ни и се надяваме, че помагаме да има надежда за всеки.
Крина за SOS детски селища
Екстра помощ за децата в риск
Всяко дете заслужава шанса да расте в истинско семейство, да опита аромата на домашна храна и да има място, което да нарече свой дом.

Затова от 01.06.20 до 31.12.2022 (или до изчерпване на наличните количества) от всеки пакет ориз Екстра Крина с логото на SOS Детски селища България отделяме средства и даряваме в полза на децата лишени от родителска грижа и децата в риск да загубят семейната си среда, обхванати в програмите и проектите на SOS Детски селища България.

Общата сума на дарените средства ще бъдат публикувани след изтичане срока на кампанията на сайта на SOS Детски селища България.

Ориз Екстра с логото на SOS Детски селища България може да намерите в големите хранителни вериги, в кварталните магазини, както и в официалния ни онлайн магазин.
Подкрепа на медиците по време на пандемията
Заедно ще победим
В тези трудни времена сме съпричастни с медиците от Пирогов, дарявайки лесен за употреба респиратор с вграден кислороден монитор и бутилка за кислород за лечението на пациентите болни от COVID-19.

За всички медици на първа линия, които работят неуморно и изпълняват обществения си дълг, дарихме 3000 кг ориз, боб и леща, които бяха разпределени от Български лекарски съюз. Споделяйки нашите продукти с техните семейства, изказваме своята съпричастност в борбата с пандемията.

Знаем колко е важно навременно тестване за борбата с болестта. Затова предоставихме финансова подкрепа на УМБАЛ Софиямед за закупуването на тестове за COVID-19.

Благодарим на всички, които се борят с опасния вирус на първа линия!